18 SEPTEMBER 2011

Nieuwsbrief

Middels de tweede nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van de huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen het Hilversum Business Center.

Website

Via de website kunt u bij de “bedrijven binnen HBC” op de hoogte blijven ten aanzien van zittende en nieuwe bedrijven binnen het Hilversum Business Centre. Tijdens de vorige nieuwsbrief hadden zicht reeds15 bedrijven gevestigd binnen het HBC. Inmiddels zijn dit er 25.

Maandelijkse meeting / borrel

Inmiddels hebben er al enkele borrels, met grote opkomst, plaatsgevonden. Komende borrel is donderdag 29 september a.s. om 16.00 u. in de vergaderruimte van NedVast (3e verdieping kamer eind van de gang). Wij zullen, net zo als de vorige keer, voor de nodige (fris) drank(en) en versnaperingen zorgdragen en hopen dat kunt komen. Zet deze datum alvast maar in uw agenda.

Toekomstige huurders

  • VMBO School: Medio september, zal zich een VMBO School – productief leren, onderdeel van het ROC Amsterdam, zich vestigen binnen ons pand aan de Zeverijnstraat. De school krijgt een eigen entree welke gelegen is aan de andere zijde van het pand aan de zijde van de Honda Dealer. Waardoor er geen vermenging ontstaat tussen de school en de bedrijven.
  • Fitness: Begin september j.l. heeft Fit For Free, een landelijke fitness organisatie met inmiddels 39 vestigingen in Nederland, haar deuren geopend. Als u gebruik wilt maken van de kortingen die worden aangeboden via Bedrijfsfitness Online, dan is het noodzakelijk dat u zich via een persoonlijk online account aanmelden voor bedrijfsfitness. Deze is aan te vragen op de website van Fit For Free, t.w.: bedrijfsfitnessonline.nl. Daarnaast is het zinvol, in verband met de kortingen, te vermelden dat u onder het raamcontract van het Hilversum Business Centre willen vallen.
  • Fysiotherapie: Op 1 september j.l. heeft, op de begane grond, Fysiotherapeut Sportrevalidatie Hilversum haar deuren geopend binnen het HBC.

Optimaliseren pand

Momenteel wordt het pand door Ronald Stam opgeknapt. Dit geeft ongetwijfeld enige overlast. Indien u hier ernstige hinder van ondervindt vernemen wij dat graag. Dan zullen wij hier rekening mee houden. Woensdag is schoonmaakdag voor Ronald. Dan worden o.a. de toiletten gereinigd, de prullenbakken geleegd en de gangen gezogen. Inmiddels is er bij de voordeur een asbak geplaatst zodat het schoon blijft bij de voordeur, aangezien dit de entree en visitekaartje van het HBC is. Het is gebleken dat er behoefte is aan een luifel bij de voordeur. Hier wordt aan gewerkt. Het HBC is een gemeentelijk monument, ontworpen door Dudok (architect) zodat voor iedere wijziging aan de buitenzijde van het pand een bouwvergunning vereist is.

Tweede week van maart zal er vooruitlopend op invulling van de rest van het pand, een gevel aanpassing komen aan de Zeverijnstraat, zoals deze op de artist impression (zie banner voorzijde pand) is weergegeven. Daarna zullen de stelconplaten aan de Zeverijnstraat worden vervangen door straatklinkers. Waarbij de parkeervoorziening verder wordt geoptimaliseerd.

Deurbel, toegangscontrolle en beveiling

Momenteel zijn wij bezig met de voorbereiding van een deurbel systeem. Het ligt in het voornemen dat iedere huurder via de kantoortelefoon gebeld kan worden, indien er bezoek voor de deur staat. Daarnaast zijn wij bezig met de voorbereiding van een toegangscontrole systeem. Naar verwachting zal de traditionele sleutel komen te vervallen en deze zal vervangen worden door een Tag of pasje. Voorts zijn wij bezig met de ontwikkeling van een volledige beveiliging van het pand tot op kamerniveau. Het ligt in de doelstelling dat dit alles voor de zomer gerealiseerd is.

Afval

De prullenbakken worden iedere woensdag door Ronald geleegd. Indien er meer dan het gebruikelijke afval is, graag met Ronald contact op nemen.

Keuken

De keuken zal op enig moment verplaatst worden zodat deze uit het zicht is van het trappenhuis en entree. Wij verzoeken u hierop zelf toe te zien dat de keuken netjes en schoon blijft.

Inbreng huurders HBC

Indien er behoefte is ten aanzien van een eigen inbreng van huurders binnen HBC om zaken te melden via de nieuwsbrief, laat ons dat dan weten. Dit kan op allerlei gebied zoals advies, verbeteringen of aandachtspunten. Indien er zaken zijn van algemeen belang kunnen deze ook via de nieuwsbrief kenbaar gemaakt worden.

Met vriendelijk groet,

Hans Boonstra en Roel Mühlstaff