RECEPTIE

De receptie bij de entree is op werkdagen bemenst door een receptioniste, voor het ontvang van bezoek, aannemen van post of eventueel telefoon.

Lisette Timm (office manager bij Sportrevalidatie Hilversum), blijft bij de entree aanspreekpunt voor alle bezoekers. Als gastvrouw ontvangt zij het bezoek, verwijst deze door, verzorgt de post en telefoon voor de Sportrevalidatie Hilversum en het Hilversum Business Center. Tevens is Natascha de Ruig ook aanspreekpunt achter de receptie en is 16 uur per week aanwezig. Het komt regelmatig voor, dat wij post ontvangen op het adres van het HBC, met een voor ons onbekende tenaamstelling. Indien u meerdere bedrijfsnamen gebruikt, zouden wij u willen verzoeken, dit te melden bij de receptie, zodat de onbekende post niet retour afzender hoeft. De receptie is bemenst van 8:00-18:00 uur (maandag t/m woensdag) op donderdag en vrijdag van 8:00-17:00 uur.

AANVULLENDE DIENSTEN
Tegen een geringe maandvergoeding kunne wij tevens voor U de reguliere post frankeren en verzenden, aangetekende stukken en pakketten in ontvangst nemen indien u ons machtigt.

TELEFONISCHE ANTWOORDSERVICE
(tegen geringe maandvergoeding) deze verzorgen wij voor u. De telefoon kunt u doorschakelen naar de receptie. Daar worden de gesprekken opgenomen met uw bedrijfsnaam, berichten genoteerd en per email aan u verzonden.